Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
28. júla 2024 o 12:03
Čas čítania 0:39

Ryanair varuje pred problematickými batožinami. Ktorým farbám kufrov sa treba počas dovolenky radšej vyhnúť?

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Letecká spoločnosť upozorňuje na farebnosť kufrov.

  • Nízkonákladová letecká spoločnosť Ryanair varuje cestujúcich pred používaním čiernych, tmavomodrých alebo sivých kufrov, ktoré sa často strácajú na letiskách, informuje Lad Bible.
  • Cestujúcim odporúčajú označiť si kufor farebnou stužkou alebo použiť farebné elastické gumy, aby bola batožina ľahšie rozpoznateľná.
  • Ak cestujúci plánujú kúpu nového kufra, spoločnosť odporúča výber netradičnej farby. Pomôže to napríklad aj pracovníkom na letisku v prípade straty batožiny.

Prečo je to dôležité: Nachádzame sa v strede dovolenkovej a cestovateľskej sezóny. Mnoho Slovákov sa do dovolenkových destinácií dopravuje práve lietadlom. Uľahčenie rozpoznania batožiny po prílete môže znížiť stres a čas hľadania na letisku.

Citát:„Uľahčite si hľadanie svojho kufra po prílete. Najmä, ak je vaša batožina čierna, tmavomodrá alebo sivá ako kufre 99 percent populácie,“ píše spoločnosť Ryanair.

Širší kontext: Často sa stáva, že kufre rovnakých farieb sa stratia alebo si ich ľudia nechtiac zamenia. Výraznejšie označenie batožiny môže pomôcť pri jej rýchlejšom nájdení. Taktiež znižuje riziko straty alebo zamenenia s inou batožinou.

Ak chceš vedieť viac, prečítaj si tiež:

24. júla 2024 o 17:38 Čas čítania 0:36 Ak používaš letenky v mobile, zbystri pozornosť. Ryanair aj iné aerolínie majú dôležitý oznam, niektorí cestujúci môžu mať problém Ak používaš letenky v mobile, zbystri pozornosť. Ryanair aj iné aerolínie majú dôležitý oznam, niektorí cestujúci môžu mať problém
19. júla 2024 o 14:29 Čas čítania 0:39 Viaceré oblasti Neapola zasiahlo zemetrasenie. Odborníci varujú, že prídu ďalšie Viaceré oblasti Neapola zasiahlo zemetrasenie. Odborníci varujú, že prídu ďalšie
18. júla 2024 o 18:01 Čas čítania 0:28 V Chorvátsku padol nový rekord teploty vody. Ľudia sa v nej neochladia, vysoké teploty predstavujú mnohé riziká V Chorvátsku padol nový rekord teploty vody. Ľudia sa v nej neochladia, vysoké teploty predstavujú mnohé riziká
Domov
Zdieľať
Diskusia