Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
29. júla 2024 o 7:52
Čas čítania 0:41

Volvo pri Košiciach začína s náborom zamestnancov. Potenciálnych kandidátov láka na nástupný plat vo výške 2 250 eur aj 13. mzdu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Volvo môže na východe Slovenska zamestnať až 16-tisíc ľudí.

  • Automobilka Volvo plánuje začať hromadný nábor zamestnancov koncom budúceho roka.
  • Na portáli Profesia.sk sa však už teraz snaží nájsť vhodných kandidátov na pozície od IT špecialistov až po environmentálnych odborníkov.
  • Spoločnosť ponúka pri viacerých pozíciách nástupný plat vo výške 2 250 eur mesačne v hrubom. V inzerátoch uvádza, že zamestnancom vyplatí aj 13. plat.

Prečo je to dôležité: Nábor nových zamestnancov pomôže znížiť nezamestnanosť v regióne. Nové pracovné miesta ponúkajú príležitosti pre ľudí s rôznymi kvalifikáciami, čo ovplyvní životnú úroveň.

Citát:„Neustále presadzujeme svoje zručnosti a schopnosti, aby sme v automobilovom priemysle poháňali zmeny ako nikdy predtým. Hľadáme inovatívnych a odhodlaných ľudí, ktorí by sa k nám pripojili v tomto úsilí a vytvorili bezpečné, udržateľné a prepojené autá,“ píše spoločnosť v inzeráte.

Širší kontext: V strategickom priemyselnom parku Valaliky pri Košiciach v najbližších rokoch nájde prácu takmer 7 200 zamestnancov. Spolu so subdodávateľskými spoločnosťami sa tento počet môže zvýšiť takmer na 16 000. Postupný nábeh výroby automobilového závodu Volvo je naplánovaný do roku 2026.

Prečítaj si aj tieto články:

4. októbra 2023 o 20:20 Čas čítania 0:57 Zamestnajú až 16-tisíc ľudí. Takto pokročila výstavba priemyselného parku Valaliky Zamestnajú až 16-tisíc ľudí. Takto pokročila výstavba priemyselného parku Valaliky
18. januára 2024 o 7:15 Čas čítania 0:44 Wellness, gastrozóny, športoviská, ale aj hasiči či policajti. Na východe Slovenska vyrastie nové „mesto“ Wellness, gastrozóny, športoviská, ale aj hasiči či policajti. Na východe Slovenska vyrastie nové „mesto“
9. januára 2024 o 17:01 Čas čítania 1:16 Na Slovensku pribudne takmer 16 000 nových pracovných miest. Štát predstavil projekt, ktorým chce pomôcť nezamestnaným Na Slovensku pribudne takmer 16 000 nových pracovných miest. Štát predstavil projekt, ktorým chce pomôcť nezamestnaným
volvo
Zdroj: Profesia.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia