Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
2. augusta 2024 o 16:25
Čas čítania 0:30

VIDEO: 79-ročný vodič jazdil na diaľnici D1 v protismere. Žena, ktorá sa mu snažila vyhnúť, havarovala

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia muža zadržala na osobnej slobode.

  • 79-ročný vodič šoféroval na diaľnici D1 v protismere a spôsobil tak autonehodu, informuje polícia na Facebooku. Video si môžeš pozrieť TU.
  • Policajti muža podrobili dychovej skúške, ktorá skončila s negatívnym výsledkom.

Prečo je to dôležité: Jazda v protismere na diaľnici predstavuje extrémne vysoké riziko čelnej zrážky, čo môže mať fatálne následky.

Citát: „V snahe vyhnúť sa vodičovi v protismere vodička strhla volant do pravého jazdného pruhu, kde sa vozidlo stalo neovládateľným. Prešlo na trávnatú plochu diaľnice, kde prerazilo oplotenie. Následne vozidlo opäť prerazilo oplotenie a prešlo cez trávnatú plochu späť na pravú krajnicu diaľnice,“ píše polícia v statuse.

Širší kontext: Na vodiča idúceho na diaľnici v protismere upozornilo až 40 občanov. Polícia ho obmedzila na osobnej slobode a vyšetrovateľ začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci zločinu všeobecného ohrozenia.

polícia
Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky
Domov
Zdieľať
Diskusia