Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
9. augusta 2024 o 7:50
Čas čítania 0:37

Slovenka stavila 12 eur a vyhrala takmer pol milióna eur. Rozprávkovú výhru jej budú vyplácať najbližších 10 rokov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Každý mesiac jej spoločnosť Tipos vyplatí 4 000 eur.

  • Slovenka zo Žilinského kraja si podala osem náhodných tipov za 12 eur a vyhrala hlavnú výhru vo výške 480-tisíc eur, informujú tvnoviny.sk.
  • Výherné čísla podala v lotérii s názvom Extra výplata.
  • Spoločnosť Tipos jej bude výhru vyplácať nasledujúcich 10 rokov. Každý mesiac jej vyplatia 4 000 eur.

Prečo je to zaujímavé: Pre mnohých ľudí je tento príbeh pripomienkou toho, že aj malá investícia môže priniesť obrovskú výhru, hoci pravdepodobnosť je nízka.

Širší kontext: Výherkyňa uviedla, že peniaze využije na splatenie úveru, kúpu nehnuteľnosti a auta. Za výhru si plánuje splniť jeden zo svojich snov.

Nedávno sa o svojej výhre pochválil aj Slovák zo Záhoria. V hre Euromilióny vyhral viac ako 7 miliónov eur. Slovák si podal tiket za 9,50 eura. Mal na ňom čísla 3, 11, 19, 22, 23, 28 a 29 a powerballové číslo 6. Presne tie spoločnosť vyžrebovala a muž sa tak dočkal obrovskej výhry.

Prečítaj si aj tieto články:

15. júla 2024 o 16:30 Čas čítania 0:34 Dôchodkyňa vyhrala obrovský jackpot úplnou náhodou. Nová milionárka prezradila, čo spraví s peniazmi Dôchodkyňa vyhrala obrovský jackpot úplnou náhodou. Nová milionárka prezradila, čo spraví s peniazmi
12. júla 2024 o 7:32 Čas čítania 0:38 Slovák zo Záhoria už má na svojom účte 7 miliónov. O výhru sa prihlásil bleskovou rýchlosťou Slovák zo Záhoria už má na svojom účte 7 miliónov. O výhru sa prihlásil bleskovou rýchlosťou
11. júla 2024 o 6:51 Čas čítania 0:30 Mladý muž z Nemecka si stavil sotva 20 eur a vyhral hlavnú cenu lotérie. Nemusí pracovať do konca života Mladý muž z Nemecka si stavil sotva 20 eur a vyhral hlavnú cenu lotérie. Nemusí pracovať do konca života
loto
Zdroj: TASR/Martin Baumann
Domov
Zdieľať
Diskusia