Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Magdalena Trajerová
15. augusta 2024 o 18:16
Čas čítania 0:38

Do Česka prichádza nový fastfood. Zákazníci budú môcť ochutnať ikonický hranatý burger

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené
Do Česka prichádza nový fastfood. Zákazníci budú môcť ochutnať ikonický hranatý burger

Do Česka prichádza Wendy's.

Reťazec rýchleho občerstvenia Wendy's plánuje budúci rok otvoriť pobočky v Českej republike. Americká spoločnosť pôsobí v rámci Európy len v Spojenom kráľovstve. V nasledujúcom desaťročí však plánuje otvoriť ďalšie predajne.

Česká republika patrí medzi prvé krajiny, kde plánuje v najbližších rokoch expandovať. Zatiaľ nie je jasné, kedy sa tak stane. Spoločnosť v súčasnosti hľadá držiteľov licencií (alebo franšízantov), ktorí by tu prevádzkovali reštaurácie. Cieľom je začať predaj v roku 2025.

Ikonický hranatý burger bude pravdepodobne k dispozícii nielen v Prahe. Riaditeľ Wendy's Europe Michael Clarke uviedol, že reťazec sa chce zamerať aj na menšie mestá.

V ponuke nebude chýbať slávny hranatý burger, hranolky a mliečne koktaily Frosty. Jedálny lístok však bude údajne prispôsobený miestnym potrebám. „V našom centre v meste Columbus v americkom štáte Ohio máme skvelý kulinársky tím a tešíme sa, že môžeme spolupracovať s miestnymi pobočkami a vytvoriť menu, ktoré bude vyhovovať špecifikám danej krajiny,“ povedal Clarke.

 
 
 
Zobraziť príspevok na Instagrame
 
 
 

A post shared by LONELY GHOST™ (@lonelyghost)

Domov
Zdieľať
Diskusia