Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
24. augusta 2024 o 16:23
Čas čítania 0:47

Od septembra bude MHD v Bratislave jazdiť v bežnom režime. Pribudne však aj niekoľko nových zmien

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Po letných prázdninách sa MHD vráti do normálneho režimu.

  • Dopravný podnik Bratislava (DPB) upozorňuje na zmeny v premávke mestskej hromadnej dopravy po letných prázdninách.
  • Všetky linky začnú opäť premávať v režime pracovný deň - školský rok a obnovená bude aj premávka električkovej linky 7 a študentských liniek.
  • Od 2. septembra zároveň príde k zmene trás vybraných autobusových liniek aj k zmene názvov zastávok.

V Devínskej Novej Vsi dôjde k zlepšeniu obsluhy sídliska v okolí ulice Jána Jonáša, keď vybrané spoje linky 21 budú v špičkách pracovných dní predĺžené z konečnej Jána Jonáša, VW1 na zastávku Jána Jonáša. V Lamači zároveň nastane zmena na linke 23, ktorá prestane zachádzať na Segnáre.


V oblasti Podunajských Biskupíc a Vrakune zavedie DPB doplnkovú obsluhu Podunajskej ulice linkou 79. Určené spoje smerujúce z Lieskovca na Stn. P. Biskupice budú ďalej pokračovať okruhom cez zastávky Stn. P. Biskupice, Dudvážska, Hronská, Toryská, Komárovská, Podunajská, Estónska, Stavbárska, Toryská, Hronská, Dudvážska, Stn. P. Biskupice.

S cieľom zjednotiť navigáciu pre cestujúcich dôjde od 2. septembra k premenovaniu zastávky Čiližská na Stn. Vrakuňa. V oblasti Východného príde k premenovaniu zastávok Rušňové Depo I na Železničné múzeum a Rušňové Depo II na Rušňové Depo. Zároveň bude premenovaná zastávka Agátová na Dúbravčice v súvislosti so vznikom novej zastávky Agátová na rovnakej ulici.

mhd
Zdroj: TASR/Dano Veselský
Domov
Zdieľať
Diskusia