Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
25. augusta 2024 o 10:19
Čas čítania 0:27

VIDEO: 25-tonový nákladiak zastavil až bazén pri rodinnom dome v Česku. Vodič stratil kontrolu po tom, čo ho poštípal hmyz

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Nákladiak po ceste zdemoloval niekoľko rodinných značiek.

Dopravní policajti v Českej republike zasahovali v sobotu 10. augusta pri dopravnej nehode, pri ktorej 25-tonový nákladiak skončil takmer v bazéne. Vodič po uštipnutí hmyzom skolaboval a stratil kontrolu nad volantom, informuje česká polícia na webe.

Tatra plne naložená pieskom pozhadzovala niekoľko dopravných značiek a kľučkoval z jednej strany na druhú. Vodič osobného auta, ktoré išlo za ním sa Tatru snažil dobehnúť a zastaviť. To sa mu ale nepodarilo a nákladné auto prerazilo plot záhrady a narazil do bazéna.

„Vodič osobného vozidla sa ihneď ponáhľal do kabíny, aby zistil zdravotný stav šoféra. Podľa pokynov operátorky tiesňovej linky mu poskytol prvú pomoc. Šofér za volantom Tatry skolaboval v dôsledku anafylaktického šoku spôsobeného bodnutím hmyzom,“ priblížila polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia