Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Aneta Gospičová
29. augusta 2024 o 16:30
Čas čítania 0:28

Biedronka hľadá zamestnancov. Uchádzačom sľubuje mzdu od 1900 eur a profesionálne zaškolenie na pracovnú pozíciu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Biedronka od uchádzačov vyžaduje aj absolvovanie zaškolenia v Poľsku.

  • Biedronka hľadá zamestnancov do tímu. Najnovšie vydala na portáli Profesia.sk inzerát na post manažéra/manažérky predajne v Leviciach.
  • Budúcemu zamestnancovi sľubuje mzdu od 1900 eur mesačne či bonus až do výšky 400 eur.
  • Okrem manažéra hľadajú aj zástupcov/zástupkyne na predajni, a to konkrétne vo Zvolene, Nových Zámkoch, Leviciach, Považskej Bystrici a Senici.

Od budúceho manažéra vyžadujú minimálne dvojročnú skúsenosť s prácou v maloobchode a riadením ľudí, dobré komunikačné a organizačné schopnosti, zodpovednosť a samostatný prístup k práci, znalosť práce s hotovosťou a pokladničnými systémami. Biedronka vyžaduje aj absolvovanie zaškolenia v Poľsku.

Biedronka sľubuje prácu v dynamickom a medzinárodnom prostredí, možnosť kariérneho rastu, motivujúce ohodnotenie, výkonnostný bonus, profesionálne zaškolenie a prípravu na pracovnú pozíciu. 

Prečítaj si aj tieto články:

19. augusta 2024 o 13:30 Čas čítania 0:23 Biedronka oznámila, odkiaľ bude zásobovať svoje predajne. Distribučné centrum otvorí pri Bratislave Biedronka oznámila, odkiaľ bude zásobovať svoje predajne. Distribučné centrum otvorí pri Bratislave
15. augusta 2024 o 14:32 Čas čítania 0:17 Biedronka otvorí svoje prvé predajne už čoskoro. Slováci budú môcť nakúpiť až v piatich mestách (+ mapa) Biedronka otvorí svoje prvé predajne už čoskoro. Slováci budú môcť nakúpiť až v piatich mestách (+ mapa)
22. júna 2024 o 11:20 Čas čítania 0:23 Poľská Biedronka prichádza s revolučnou novinkou. Zákazníci ušetria čas pri samoobslužných pokladniciach Poľská Biedronka prichádza s revolučnou novinkou. Zákazníci ušetria čas pri samoobslužných pokladniciach
Ilustračná fotka.
Ilustračná fotka. Zdroj: Biedronka
Domov
Zdieľať
Diskusia