Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
12. septembra 2024 o 18:02
Čas čítania 0:18

Pepco sťahuje z predaja nebezpečnú elektroniku. Výrobky mali vyššiu koncentráciu olova

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vyššia hmotnosť koncentrácie olova je v rozpore so smernicou Európskej únie.

  • Pepco upozorňuje zákazníkov na dva nebezpečné produkty, ktoré sťahujú z predaja.
  • Z regálov zmizne Bezdrôtový reproduktor PLU 333219 a LED projektor PLU 327389.
  • Na základe externých testov zistili, že produkty prekročili hmotnostnú koncentráciu olova, čo je v rozpore so smernicou Európskej únie o obmedzení používania niektorých nebezpečných látok.

Spoločnosť Pepco informuje, aby zákazníci produkty vrátili do najbližšej predajne. Náklady za nákup im budú vrátené. Pri vrátení nie je nutné predložiť doklad.

Prečítaj si aj tieto články:

11. septembra 2024 o 19:29 Čas čítania 0:31 Slovensko zavedie nový druh hotovosti. Kedy príde táto veľká zmena? Slovensko zavedie nový druh hotovosti. Kedy príde táto veľká zmena?
11. septembra 2024 o 10:36 Čas čítania 0:13 Pred nedeľou si nezabudni nakúpiť. Obchody na Slovensku budú zatvorené Pred nedeľou si nezabudni nakúpiť. Obchody na Slovensku budú zatvorené
9. septembra 2024 o 14:31 Čas čítania 0:34 Na Slovensko mieri úspešný nemecký diskontný reťazec. Svoje brány otvorí už budúci rok Na Slovensko mieri úspešný nemecký diskontný reťazec. Svoje brány otvorí už budúci rok
nebezpečné výrobky
Zdroj: pepco.sk
nebezpečné výrobky
Zdroj: pepco.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia