Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Aneta Gospičová
15. septembra 2024 o 11:59
Čas čítania 0:22

V bratislavskom Ružinove vytrhol silný vietor strop. Z miesta hlásia škody na majetku

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Situácia v hlavnom meste je kritická.

V Ružinove spadol dnes v noci pred bytovkou na parkovisko celý strop. Incident sa stal na ulici Ružová dolina 8. Spadnutie podľa nášho čitateľa zapříčinil silný vietor približne o polnoci. Z miesta hlásia škody na jednom aute, ktoré bolo zaparkované pod strechou. Predný vstup aj predné parkovisko sú uzatvorené.

Situácia v hlavnom meste je kritická vo viacerých oblastiach. Mnohé úseky ciest v Bratislave sú pre nepriaznivé počasie neprejazdné. V hlavnom meste je prerušená premávka električiek a žiadna z električkových liniek nepremáva podľa cestovného poriadku.

Prečítaj si aj tieto články:

15. septembra 2024 o 9:59 Čas čítania 0:51 Doprava v Bratislave kolabuje. Neprejazdných je viacero úsekov, električky v hlavnom meste nepremávajú Doprava v Bratislave kolabuje. Neprejazdných je viacero úsekov, električky v hlavnom meste nepremávajú
15. septembra 2024 o 8:39 Čas čítania 0:44 Dážď a silný vietor potrápia Slovensko aj v nedeľu. Hydrológovia vydali výstrahy pred povodňami vo viacerých okresoch (+mapa) Dážď a silný vietor potrápia Slovensko aj v nedeľu. Hydrológovia vydali výstrahy pred povodňami vo viacerých okresoch (+mapa)
14. septembra 2024 o 16:59 Čas čítania 1:20 Rodina z Česka musela pred vodou utiecť z domu. Na streche auta čakali na hasičov, ktorí ich prišli zachrániť na člne Rodina z Česka musela pred vodou utiecť z domu. Na streche auta čakali na hasičov, ktorí ich prišli zachrániť na člne
povodne, zaplavy, bratislava, dazd, skody
Zdroj: Čitateľ Refresheru
Domov
Zdieľať
Diskusia