Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Aneta Gospičová
dnes 30. septembra 2024 o 17:00
Čas čítania 0:34

VIDEO: Igor Matovič provokoval Andreja Danka. Na jeho tlačovej konferencii jedol popcorn

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Danko na Matoviča zareagoval krátkym komentárom.

Líder hnutia SLOVENSKO Igor Matovič prišiel na tlačovú konferenciu Andreja Danka s popcornom v ruke. Podpredseda NR SR sa však jeho výstupom nenechal vyprovokovať. „Pán má štýl,“ komentoval Matoviča s úsmevom na tvári.

Expremiér Matovič sa na sociálnej sieti svojím činom pochválil. „Som si prišiel naživo vypočuť a zažiť ďalší diel z milostnej telenovely Cicero z Revúcej a E.T.,“ napísal v príspevku. Narážal tým zrejme na rozhovor Andreja Danka pre Extra Plus Slovensko, v ktorom Danko spomenul, že Cicero je jeho vzorom.

Politici sa v minulosti dostali niekoľkokrát do slovnej potýčky. Vo februári Matovič kritizoval Dankovu cestu do Dubaja a jeho priateľku miss Sylviu Šulíkovú nazval pipkou. „Pán poslanec Matovič, máte plné ústa slušnosti k ženám. Chápem, že s pipkou Paulínkou si veľa neužijete. Ale, prosím, zdržte sa komentára na moju partnerku,“ reagoval vtedy na Matoviča Danko. Poslanci si následne vymenili niekoľko slovných urážok.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa REFRESHER News SK (@refreshernews.sk)

Domov
Zdieľať
Diskusia