Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
27. februára 2024, 12:12
Čas čítania 0:35

VIDEO: Matovič sa pohádal s Dankom priamo v parlamente. Pourážali svoje partnerky a vynadali si

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Medzi poslancami sa opäť strhla hádka.

Andrej Danko sa už vrátil z Dubaja. Poslancov na schôdzi zaujímala jeho zahraničná cesta. Napriek tomu, že predseda národniarov bol v zahraničí aj s partnerkou, cestu označil za pracovnú. Bývalý premiér Igor Matovič sa doňho opäť pustil a bývalú miss Sylviu Šulíkovú nazval pipkou, uviedli tvnoviny.

„Pán poslanec Matovič, máte plné ústa slušnosti k ženám. Chápem, že s pipkou Paulínkou si veľa neužijete. Ale, prosím, zdržte sa komentára na moju partnerku,“ reagoval Danko.

Matovič sa presunul k Dankovi a potýčka pokračovala ďalej, pričom Danko nazval Matoviča magorkom. Poslanci si vymenili niekoľko slovných urážok. Mikrofóny boli podľa portálu zo začiatku vypnuté, až neskôr po niekoľkých urážkach ich Danko zapol. 

Matovič si opäť neodpustil komentár k Šulíkovej. „Ty si myslíš, že ťa má rada, tá tvoja frajerka?“ spýtal sa. Dvojica sa opäť hádala a Danko vypol mikrofóny. Podľa portálu Danko schôdzu prerušil s tým, že poslanci majú Matovičovi poslať tabletky. 



Domov
Zdieľať
Diskusia