Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Nina Miščíová
dnes 6. októbra 2024 o 11:43
Čas čítania 0:22

Neustrážil si si tachometer v obci? Na portáli verejnej správy si overíš, či dostaneš pokutu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Webovú stránku na kontrolu priestupkov spravuje Ministerstvo vnútra SR.

Mnohým vodičom sa stane, že si neustrážia rýchlosť a následne žijú niekoľko dní v neistote, či im nepríde pokuta. Množstvo ľudí však nevie o webe, ktorý spravuje Ministerstvo vnútra SR.

Na webovej stránke si môžu jednoducho overiť, či ich v najbližších dňoch nečaká nejaká pokuta, informuje portál topspeed.sk.

Webová stránka eviduje len priestupky, ktoré spadajú pod ministerstvo vnútra. Na využitie bezplatnej stránky budeš potrebovať len čítačku s čipom a občiansky preukaz. Občania nájdu službu v sekcii názvom Informovanie o priestupkoch občana v gescii Ministerstva vnútra SR. Služba ponúka aj prehľad o trovách konania či pohľadávkach.

5. apríla 2024 o 11:28 Čas čítania 0:22 Na Slovensku pribudnú špeciálne radary na meranie rýchlosti. Na týchto úsekoch si budú musieť vodiči dávať pozor Na Slovensku pribudnú špeciálne radary na meranie rýchlosti. Na týchto úsekoch si budú musieť vodiči dávať pozor
Domov
Zdieľať
Diskusia