Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
dnes 13. októbra 2024 o 13:03
Čas čítania 0:32

VIDEO: Polícia prerušila v Bratislave dva tuningové zrazy. Účastníkom rozdala pokuty, zobrala preukazy či evidenčné tabuľky

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na zrazoch bolo viac ako tisíc ľudí.

  • Polícia prerušila v Bratislave nelegálne tuningové zrazy, ktoré sa konali v podzemnej garáži obchodného centra na Pribinovej ulici a pred obchodným centrom na Ivanskej ceste.
  • Dopravní policajti najskôr rozpustili jeden zraz, kde zistili viacero priestupkov proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky.
  • O hodinu neskôr prijali policajti správu o ďalšom zraze, kde našli množstvo motorových vozidiel, ktoré boli nelegálne upravené. Na mieste bolo viac ako tisíc ľudí.

Citát: „Účastníkov tuningového zrazu policajti riešili za spáchané priestupky v 78 prípadoch blokovou pokutou, 19 vodičom boli zadržané osvedčenia o evidencii vozidiel a v 11 prípadoch boli zadržané aj tabuľky s evidenčnými číslami, v jednom prípade bol vodičovi zadržaný vodičský preukaz,“ informuje polícia.

Širší kontext: Polícia bude na základe audiovizuálnych záznamov objasňovať priestupky na úseku bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky.

Prečítaj si aj tieto články:

12. októbra 2024 o 15:20 Čas čítania 0:34 Zlodeji sa v Bratislave zamerali na jednu mestskú časť. Polícia eviduje na viacerých uliciach zvýšený počet krádeží a vlámaní Zlodeji sa v Bratislave zamerali na jednu mestskú časť. Polícia eviduje na viacerých uliciach zvýšený počet krádeží a vlámaní
12. októbra 2024 o 12:40 Čas čítania 0:38 Syna Lukáša Machalu zbavili obvinenia zo zločinu krádeže. Samuel zostane za okradnutie dôchodkyne nepotrestaný Syna Lukáša Machalu zbavili obvinenia zo zločinu krádeže. Samuel zostane za okradnutie dôchodkyne nepotrestaný
11. októbra 2024 o 20:02 Čas čítania 0:42 Polícia pripravuje novú akciu zameranú na dôchodcov. Chce ich chrániť proti rozšíreným podvodom Polícia pripravuje novú akciu zameranú na dôchodcov. Chce ich chrániť proti rozšíreným podvodom

Domov
Zdieľať
Diskusia