Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Eva Thonhauserová
včera 17. októbra 2024 o 16:48
Čas čítania 0:26

Spoplatnia obľúbenú aplikáciu mnohých Slovákov. Prémiovým podporovateľom prinesie pokročilé funkcie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Aplikácia bude zároveň aj naďalej poskytovať neplatenú verziu.

  • Obľúbená aplikácia mnohých Slovákov Mapy.cz oznámila, že niektoré funkcie budú po novom dostupné len pre platiacich používateľov. Cena predplatného zatiaľ nie je známa.
  • Aplikácia, ktorá doteraz fungovala zdarma, po aktualizácii na verziu 9.55.0 začala používateľov informovať o plánovaných zmenách. Prémiovým podporovateľom prinesie pokročilé funkcie a neobmedzené sťahovanie offline máp, informuje portál TN.cz
  • Spoločnosť Seznam, ktorá vlastní a spravuje spomínanú aplikáciu, potvrdila, že používatelia si budú môcť zakúpiť prémiovú verziu, no podrobnosti o cene a službách nezverejnila.

Širší kontext: Aplikácia Mapy.cz bude naďalej poskytovať aj neplatenú verziu, v ktorej si používatelia budú môcť uložiť offline mapu jedného štátu vrátane regiónov. Presné zmeny, prémiový obsah aj konkrétnu sumu spoločnosť plánuje oznámiť neskôr. 

Anketa:
Využívaš aplikáciu Mapy.cz? 
Áno
Nie
Áno
63 %
Nie
38 %
Späť
Zdieľať
Diskusia