Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
dnes 19. októbra 2024 o 9:55
Čas čítania 0:31

Šofér MHD tajne odfotil ženu zozadu. Dopravca zverejnil fotku na „deň zadkov“, teraz čelí sexistickému škandálu

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Český dopravca to ešte zaklincoval nevhodným popisom. Združenie príspevok po negatívnej vlne komentárov zmazalo.

  • Združenie dopravných podnikov ČR (SDP ČR) zverejnilo na „Medzinárodný deň zadkov“ fotografiu náhodnej ženy a príspevok doplnilo nevhodným popisom.
  • Fotografiu údajne vyhotovil šofér dopravného podniku v meste Ústí nad Labem.
  • Združenie príspevok po negatívnej vlne komentárov zmazalo.

Citát: „Medzinárodný deň zadkov. MHD má k tomu čo povedať. Prajeme krásny deň s fotografiou, ktorú nám do letnej výzvy zaslal...,“ napísalo združenie v príspevku.

„Ospravedlňujeme sa za príspevok, ktorý mnohým ľuďom mohol pripadať nekorektný. Budeme si dávať nabudúce väčší pozor. S pozdravom, administrátorky profilu,“ napísalo združenie na sociálnej sieti.

Širší kontext: Žena má na fotografii športové oblečenie a je otočená smerom k informačnej tabuli. To, či žena vie o tom, že ju muž fotí, nie je známe. SDP ponúklo autorovi fotografie odmenu za „mimoriadnu kreativitu“.

Prečítaj si aj tieto články:

10. októbra 2024 o 13:17 Čas čítania 0:26 VIDEO: Muž si v MHD v Brne nekúpil cestovný lístok. Pred revízormi utiekol cez okienko VIDEO: Muž si v MHD v Brne nekúpil cestovný lístok. Pred revízormi utiekol cez okienko
9. októbra 2024 o 13:50 Čas čítania 0:38 Žilinská prokuratúra ide po českej novinárke za reportáž o kontroverznej sekte. Odhalila vodcu skupiny žijúceho na Domaši Žilinská prokuratúra ide po českej novinárke za reportáž o kontroverznej sekte. Odhalila vodcu skupiny žijúceho na Domaši
5. októbra 2024 o 12:11 Čas čítania 0:23 Hrôza a zdesenie v brnenskej reštaurácii. Na stenách bola pleseň a na podlahe ležala mŕtva myš Hrôza a zdesenie v brnenskej reštaurácii. Na stenách bola pleseň a na podlahe ležala mŕtva myš
Združenie dopravných podnikov ČR
Zdroj: Instagram / Združenie dopravných podnikov ČR
Domov
Zdieľať
Diskusia