Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radoslava Horňáková
dnes 22. októbra 2024 o 16:29
Čas čítania 0:35

8-mesačné dievčatko z Brazílie prehlásili za mŕtve. Počas pohrebu sa pohlo vo svojej rakve

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Otec vyjadril svoju bolesť slovami: „Už sme boli zničení. Potom prišla malá nádej, ale nakoniec sa to skončilo takto.“

Brazílčan Cristiano Santos prehovoril po šokujúcom incidente, pri ktorom sa jeho osemmesačná dcérka počas pohrebu pohla vo svojej truhle. Dieťa predtým v nemocnici v brazílskom meste Correia Pinto lekári vyhlásili za mŕtve

Počas pohrebu si príbuzný všimol, že hýbe rukou. Keď jej chytili prsty, pevne ich stisla, a prítomný lekárnik zistil, že stále dýcha. Okamžite zavolali záchrannú službu a dieťa znovu previezli do nemocnice, informuje Mirror.

Napriek tomu, že mala pulz a saturáciu kyslíka 84 %, lekári opäť konštatovali smrť. Keďže neboli zaznamenané žiadne známky posmrtného stuhnutia, ktoré sa zvyčajne objavuje medzi šiestimi a ôsmimi hodinami po smrti, nemocnica čelí vyšetrovaniu Špecializovanou vedeckou políciou

Mestský úrad Correia Pinto sa rodine ospravedlnil a prisľúbil úplné vyšetrenie s výslednou správou do 30 dní. Hovorca uviedol, že obec je odhodlaná poskytovať najlepšiu starostlivosť všetkým občanom a zdôraznil, že zdravotnícki pracovníci sú neustále školení, aby životy a blaho ľudí boli vždy prioritou.

Domov
Zdieľať
Diskusia