Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
včera 24. októbra 2024 o 14:38
Čas čítania 0:29

FOTO: Bratislavský downtown sa opäť rozrástol. Pozri si prvé byty v luxusnom projekte Metropolis

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Nové byty v bratislavskom downtowne.

V novom projekte Metropolis, ktorý sa nachádza v srdci bratislavského downtownu, sú hotové prvé byty. Metropolis tvoria dve veže so 16 a 18 podlažiami v tvare skosených lichobežníkov. Tie spoločne vytvárajú mohutné písmeno M. Budovy sú prepojené dvojpodlažnou podnožou, informuje Yim.ba.

Portál píše, že každá z budov bude mať 24-hodinovú recepciu, delivery boxy či concierge služby. V projekte Metropolis je k dispozícii 298 bytov rôznych veľkostí, od jednoizbových s rozlohou 37 štvorcových metrov až po priestranné päťizbové dvojpodlažné rezidencie s rozlohou 258 štvorcových metrov.

„Nedávno som si sám staval dom a analyzoval som technológie a ich prínos pre komfort. Štandard Metropolisu je rovnaký, ako by som ho robil pre seba. Chceme vo všetkom dosahovať excelentnosť. Tento projekt to odráža,“ povedal pre portál investor.

metropolismetropolismetropolis
Zobraziť galériu
(3)
Domov
Zdieľať
Diskusia