Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Nina Miščíová
včera 24. októbra 2024 o 18:02
Čas čítania 0:26

Slovák na Liptove zrazil voľne žijúcu kenguru. Exotické zviera zrážku neprežilo

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Kengura bola pre Liptovčanov miestnou atrakciou.

Tridsaťsedemročný vodič zrazil v utorok podvečer voľne žijúcu kenguru. Austrálske zviera vbehlo mužovi do cesty medzi mestskou časťou Vitálišovce – Liptovský Mikuláš a obcou Smrečany, informoval portál myliptov.sme.sk.

Kengura zrážku s vozidlom neprežila. Pre liptovskú oblasť bolo toto nezvyčajné zviera atrakciou. Vo februári tohto roka sa zrejme dotyčnú kenguru podarilo natočiť jednej z obyvateliek. Zverejnila zábery, ako sa po zjazdovke v Liptovskom Mikuláši pohybuje tento austrálsky endemit. Dôchodkyňa video zverejnila na sociálnej sieti.

17. februára 2024 o 12:18 Čas čítania 0:43 VIDEO: Po zjazdovke v Liptovskom Mikuláši si hopsala kengura. Zatúlané zviera sa ochranárom nedarí chytiť VIDEO: Po zjazdovke v Liptovskom Mikuláši si hopsala kengura. Zatúlané zviera sa ochranárom nedarí chytiť

„Kengura sa stala od minulého roka nezvyčajným obyvateľom húštin a lúk v blízkosti mesta. Najprv si miestni mysleli, že ide o zajaca či srnu, no keď videá a fotografie pribúdali, bolo jasné, že pri sídlisku žije kengura,“ informoval web.

Domov
Zdieľať
Diskusia