Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
13. apríla 2023 o 17:05
Čas čítania 0:34

McDonald’s otvoril novú prevádzku v menšom meste pri Bratislave. Takto bude vyzerať reštaurácia novej generácie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Spoločnosť McDonald’s pôsobí na slovenskom trhu od roku 1995.

McDonald’s otvoril druhú novú prevádzku v tomto roku. Nachádza sa na hlavnom ťahu v Pezinku na Myslenickej ulici. Spoločnosť momentálne oslavuje otvorenie 41. prevádzky na Slovensku.

„Otvorením novej prevádzky v Pezinku sme započali novú decimálnu etapu expanzie. Veríme, že sa nám bude aj naďalej dariť v rozširovaní siete našich nových prevádzok v rámci celého Slovenska,“ hovorí Lucia Poláčeková, PR manažérka pre McDonald’s na Slovensku.

13. apríla 2023 o 18:15 Čas čítania 2:27 Veľký zlom. Pápež dal pokyn odkryť jednu z najväčších záhad Vatikánu, odkiaľ pred 40 rokmi zmizla nevinná školáčka Emanuela Veľký zlom. Pápež dal pokyn odkryť jednu z najväčších záhad Vatikánu, odkiaľ pred 40 rokmi zmizla nevinná školáčka Emanuela

Až 150 miest na sedenie

Novootvorená prevádzka bude mať 150 miest na sedenie v interiéri a 44 na terase. Ponúka veľký počet parkovacích miest vďaka parkovisku nákupného centra MOLO, kde po novom budú vyhradené parkovacie miesta pre službu My Order.
 
Vo vnútorných priestoroch bude 8 samoobslužných objednávacích plôch. Nechýba ani McDrive či McCafé.

Pezinská prevádzka je podľa spoločnosti koncipovaná ako reštaurácia novej generácie. Inovatívny spôsob prípravy jedál má zákazníkom garantovať čerstvú chuť jedál a zároveň zjednodušuje proces výroby pre zamestnancov.

mcdonaldmcdonaldmcdonaldpezinok, mcdonald
Zobraziť galériu
(5)
Domov
Zdieľať
Diskusia