Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
16. apríla 2023 o 16:18
Čas čítania 1:02

Bizarná situácia v Senci: muž bez vodičáku zbadal políciu, tak sa vymenil so svojou ženou. Tá omylom vrazila do iného auta

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Policajt na nich musel vytiahnuť zbraň, posádka sa sťažovala na rasizmus.

V sobotu 15. apríla došlo na ceste v Senci k poriadne kurióznej situácii. Hliadka dopravnej polície sa rozhodla zastaviť a vykonať kontrolu čierneho Mercedesu, ktorého posádka sa však vystrašila a začala sa správať iracionálne a podozrivo.

Vodič po spozorovaní policajnej hliadky prudko zabrzdil, zastal a následne vystúpil z auta a vymenil sa so svojou ženou, ktorá sa dovtedy nachádzala na mieste spolujazdca. Žena začala s vozidlom z ničoho nič cúvať, no nevšimla si, že za ich Mercedesom stojí ďalšie auto – Škoda, do ktorej žena vrazila.

Nato sa opäť pohla dopredu. „Na pokyn policajta na zastavenie vozidla vodička nereagovala a nebezpečne sa približovala k policajtovi. Ten v zmysle zákona o Policajnom zbore použil oprávnenie hrozby zbraňou a výzvu STOJ! POLÍCIA. Vodička na to zareagovala tak, že s vozidlom zastavila, vystúpila, začala kričať, vulgárne sa vyjadrovať a obviňovať hliadku polície z rasizmu,“informuje Krajské riaditeľstvo PZ v Bratislave na Facebooku.

„Postupne k miestu kontroly prišli známi posádky vozidla a narúšali priebeh policajnej kontroly. Z uvedeného dôvodu sa na miesto dostavili ďalšie policajné hliadky na zabezpečenie verejného poriadku a bezpečnosti zúčastnených osôb,“ dodáva polícia.

8. októbra 2024 o 16:00 Čas čítania 5:38 Hnutie AllatRa: V penzióne na Domaši sa vraj guru Danilov stretáva s „nebeskými vtáčikmi“, ženami, ktoré prinášajú kozmickú silu Hnutie AllatRa: V penzióne na Domaši sa vraj guru Danilov stretáva s „nebeskými vtáčikmi“, ženami, ktoré prinášajú kozmickú silu

Muži zákona po upokojení situácie zistili, že pôvodný 31-ročný vodič nemá vodičský preukaz. Okresný súd v Galante mu totiž udelil právoplatný zákaz viesť motorové vozidlá na 60 mesiacov, to znamená, že až do roku 2026. Na mieste ho zadržali a odviedli na stanicu. Hrozia mu až dva roky za mrežami.

Jeho 36-ročnej spolujazdkyni z dôvodu neuposlúchnutia pokynu a výzvy policajta na zastavenie vozidla zadržali vodičský preukaz a hrozí jej pokuta 300 eur, ako aj zákaz šoférovania na 2 roky.

Domov
Zdieľať
Diskusia