Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
17. apríla 2023, 21:37
Čas čítania 0:36

McDonald's oznámil výrazné vylepšenia svojich najznámejších hamburgerov. Takéto dôležité zmeny chce urobiť v procese výroby

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Spoločnosť chce zákazníkom ponúknuť ešte intenzívnejší zážitok.

Spoločnosť McDonals’s zavádza sériu zmien, ktorej cieľom je výraznejšie vylepšenie známych hamburgerov, informuje CNN. Americký gigant chce svojim zákazníkom ponúknuť chutnejšie burgre, viac omáčky a prepracovanejší spôsob prípravy.

„Zistili sme, že malé zmeny, ako napríklad vylepšenie nášho procesu, aby bol syr teplejší, ľahšie sa roztápal, či úprava nastavení grilovania na lepšie prepečenie, prispeli k veľkému rozdielu v tom, že naše hamburgery sú chutnejšie než kedykoľvek predtým,“ informoval šéfkuchár spoločnosti Chad Schafer.

McDonald's teraz zákazníkom sľubuje, že si na nové procesy rýchlo zvyknú. Spoločnosť chce po novom pridávať cibuľu do placiek burgrov už priamo na grile a Big Mac by mal dostať oveľa viac omáčky ako doteraz. 

Vylepšené budú produkty ako Big Mac, McDouble burger, klasický cheeseburger či double cheeseburger. Na viacerých medzinárodných trhoch už spoločnosť zmeny postupne zapracovala, v Spojených štátoch amerických zatiaľ prišli len do veľkých miest a postupne by ich vedenie firmy chcelo aplikovať plošne v priebehu tohto a nasledujúceho roka.

mcdonalds
Zdroj: Brett Jordan/Unsplash
Domov
Zdieľať
Diskusia