Spoločnosť chce zákazníkom ponúknuť ešte intenzívnejší zážitok.
Spoločnosť McDonals’s zavádza sériu zmien, ktorej cieľom je výraznejšie vylepšenie známych hamburgerov, informuje CNN. Americký gigant chce svojim zákazníkom ponúknuť chutnejšie burgre, viac omáčky a prepracovanejší spôsob prípravy.
„Zistili sme, že malé zmeny, ako napríklad vylepšenie nášho procesu, aby bol syr teplejší, ľahšie sa roztápal, či úprava nastavení grilovania na lepšie prepečenie, prispeli k veľkému rozdielu v tom, že naše hamburgery sú chutnejšie než kedykoľvek predtým,“ informoval šéfkuchár spoločnosti Chad Schafer.
McDonald's teraz zákazníkom sľubuje, že si na nové procesy rýchlo zvyknú. Spoločnosť chce po novom pridávať cibuľu do placiek burgrov už priamo na grile a Big Mac by mal dostať oveľa viac omáčky ako doteraz.
Vylepšené budú produkty ako Big Mac, McDouble burger, klasický cheeseburger či double cheeseburger. Na viacerých medzinárodných trhoch už spoločnosť zmeny postupne zapracovala, v Spojených štátoch amerických zatiaľ prišli len do veľkých miest a postupne by ich vedenie firmy chcelo aplikovať plošne v priebehu tohto a nasledujúceho roka.