Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
9. mája 2023 o 17:20
Čas čítania 0:26

„Išiel som len kúpiť cigarety,“ povedal policajtom mladík s 2,5 promile, keď nabúral do plota. Nemal ani vodičský preukaz

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Auto si vypožičal bez vedomia skutočného majiteľa.

Lučenskí policajti riešili v apríli kuriózny prípad, v ktorom 23-ročný mladík nabúral do oplotenia rodinného domu. Informovali o tom prostredníctvom sociálnej siete.

„Privolaní policajti podrobili vodiča dychovej skúške, ktorej výsledok bol 2,5 promile. Navyše zistili, že šofér nie je vôbec držiteľom vodičského oprávnenia a navyše vozidlo si ‚vypožičal‘ bez vedomia jeho skutočného majiteľa,“ priblížili policajti.

Jeho vysvetlenie však bolo ešte bizarnejšie. Policajtom uviedol, že si len išiel „kúpiť cigarety do Mýtnej“.

Voči mladíkovi teraz policajti vzniesli obvinenie za ohrozenie pod vplyvom návykovej látky a neoprávnené používanie cudzieho motorového vozidla. „O tom, aký mu bude uložený trest, bude rozhodovať súd a na jeho verdikt si mladík počká v policajnej cele,“ uzavreli v príspevku.

Domov
Zdieľať
Diskusia