Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
9. mája 2023, 20:51
Čas čítania 0:37

Prezidentke Čaputovej došla trpezlivosť. Proti Ficovi podnikne právne kroky, znovu ju označil za americkú agentku

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Informovala o tom prostredníctvom sociálnej siete Facebook.

Prezidentka Zuzana Čaputová informovala o tom, že jej v uplynulých dňoch prišlo viacero vyhrážok. Neznámi páchatelia sa Čaputovej a jej rodine vyhrážali smrťou, označovali ju za americkú agentku a Sorosovho prisluhovača. Informovala o tom prostredníctvom sociálnej siete Facebook.

„Dnes Robert Fico opäť šíril klamstvá o americkej agentke, Sorosovej vláde, konzultáciách s americkou ambasádou. Zhruba v tom istom čase som mala ďalšie dva výsluchy ako poškodená pre nové vyhrážky zabitím voči mne a mojim blízkym. Dôvody vyhrážok ako vždy rovnaké – americká agentka, Soros, americká ambasáda,“ priblížili v príspevku.

Fica v statuse označila za klamára a šíriteľa nepravdivých informácií, ktoré už vyvrátil Ústavný súd Slovenskej republiky. Zároveň dodala, že šéf strany Smer-SSD si je podľa nej vedomý svojho konania a toho, že zámerne šíri nenávistné klamstvá.

„Neklesnem na jeho úroveň a nebudem mu venovať žiadne prívlastky. Idem ale využiť všetky právne prostriedky. Ako matka na ochranu svojich detí. Ako občianka na ochranu inštitúcie, ktorú dočasne zastupujem,“ uzavrela Čaputová.

Domov
Zdieľať
Diskusia