Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tímea Krauszová
10. mája 2023, 16:27
Čas čítania 0:33

Nečakané prvenstvo Slovenska: V rebríčku sme predbehli Fínov aj Seychely, vraj sme destináciou s nádherným výhľadom pri šoférovaní

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Hlavné mesto vyhralo s hodnotením 9,3/10.

Bratislava je najlepším miestom na scénickú jazdu autom. Takéto bravúrne umiestnenie Slovensko získalo v rebríčku portálu Discover Cars, ktorý spísal najlepšie svetové destinácie s krásnym výhľadom počas šoférovania. Na rebríček upozornil Startitup.

Viac ako 150-tisíc cestujúcich z celého sveta sa zapojilo do hlasovania. Výsledkom je rebríček tých najlepších miest, kam sa ti oplatí ísť na dovolenku autom. Keď už pre nič iné, tak aspoň pre neopakovateľný výhľad. Naše hlavné mesto mu konkuruje a predbehlo aj ostrovy Seychely či Barbados či mestá známe pre svoju unikátnu scenériu ako Ľubľana či Kodaň.

Pozri si top 20 miest v rebríčku.

rebríček
Zdroj: DiscoverCars.com

Bratislava v tabuľke získala hodnotenie 9,3/10. Chvália naše hory a aj idylické mesto, ktoré je podľa portálu jedinečné aj vďaka tomu, že sa nachádza medzi Maďarskom a Rakúskom, takže hraničí s dvoma krajinami. Medzi odporúčané turistické destinácie zaradili Modrý kostolík či Prezidentský palác.

Anketa:
Tiež miluješ jazdu cez Bratislavu?
Jasné, je to krásne mesto.
Mesto je fajn, ale šoférovať v ňom je za trest.
Myslím si, že malo vyhrať iné miesto.
Jasné, je to krásne mesto.
31 %
159 Hlasov
Mesto je fajn, ale šoférovať v ňom je za trest.
33 %
172 Hlasov
Myslím si, že malo vyhrať iné miesto.
36 %
187 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia