Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik TASR
27. mája 2023, 8:52
Čas čítania 0:45

VIDEO: Medveď vtrhol do pekárne a rozbehol sa za zamestnancami. Keď ušli, ukradol 60 koláčikov

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Hladoš odišiel, až keď ho vytrúbili autami.

Pekáreň v americkom štáte Connecticut mala v stredu nevšedného návštevníka, keď do ich garáže vtrhol medveď baribal. Po tom, čo vydesení zamestnanci ušli, medveď zožral 60 koláčov cupcake a vychádzkovým krokom spokojne odišiel, informovala agentúra AP v sobotu.


Pracovníci pekárne Taste by Spellbound v meste Avon práve nakladali koláče do dodávky, keď ich prekvapil medveď. Majiteľka podniku Miriam Stephensová na Instagrame napísala, že začula intenzívny krik svojej zamestnankyne. Tá sa snažila šelmu odstrašiť hlukom. Medveď sa dal trikrát na ústup, no zakaždým sa vrátil späť.

Nakoniec sa rozbehol smerom k žene a ona z garáže utiekla. Na záznamoch z bezpečnostných kamier vidno, že sa zamestnanci pekárne snažili medveďa odplašiť, no nakoniec pred baribalom utiekli. Nepozvaný návštevník sa zmocnil škatule koláčov cupcake, ktorú odtiahol z garáže na parkovisko a tam zožral 60 kúskov.

Odišiel až po tom, keď naň pekári začali trúbiť automobilovým klaksónom. Kým do pekárne dorazila policajná hliadka a príslušníci úradu ochrany životného prostredia, štvornohý zlodej bol preč.

Domov
Zdieľať
Diskusia