Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová TASR
1. júna 2023, 15:35
Čas čítania 0:45

AKTUÁLNE: Zomrel muž, ktorý horel pri gymnáziu v Prešove

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Muž, ktorý horel v areáli gymnázia v Prešove, podľahol zraneniam a dnes zomrel.

V areáli prešovského gymnázia na Mudroňovej ulici včera zaživa horel muž. Uhasiť sa ho podarilo ešte pred príchodom hasičov. Na miesto priletel vrtuľník, ktorý ho previezol na košickú kliniku popálenín a rekonštrukčnej chirurgie v Šaci. Napriek popáleninám bol muž včera pri vedomí, dnes však zraneniam podľahol, informujú o tom TV Noviny.   

„Pacient, ktorý bol v stredu vrtuľníkom leteckej záchrannej služby prevezený s ťažkými popáleninami a v bezprostrednom ohrození života na Kliniku popálenín a rekonštrukčnej chirurgie Nemocnice Agel Košice-Šaca, napriek enormnej snahe celého lekárskeho tímu vo štvrtok na poludnie, bohužiaľ, svojim zraneniam podľahol,“ uviedla hovorkyňa skupiny Agel SK, pod ktorú nemocnica v košickej Šaci patrí. 


Ako v stredu informovali záchranári, volanie o pomoc pre horiaceho 23-ročného muža na Mudroňovej ulici v Prešove zaznamenali predpoludním na tiesňovej linke 155. Okoloidúci sa mu snažili pomôcť a plamene uhasili.

„Muž už nereagoval, ale dýchal. Vyslaní záchranári ho vzhľadom na ťažké popáleniny uviedli do umelého spánku. Do nemocnice ho v kritickom stave prevážali leteckí záchranári,“ uviedla hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Slovenskej republiky Alena Krčová.


Na mieste zasahovali aj hasiči. Privolaný zisťovateľ príčin vzniku požiaru stanovil ako najpravdepodobnejšiu príčinu vzniku požiaru úmyselné konanie osoby.

Domov
Zdieľať
Diskusia