Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
8. júna 2023, 8:30
Čas čítania 0:34

Partia Slovákov v Chorvátsku zmlátila 56-ročného muža, ktorý im prenajal loď. Keď prišli policajti, začali do nich kopať

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Muža polícia zadržala a umiestnila do cely.

Partia Slovákov v sobotu 3. júna na chorvátskom ostrove Hvar fyzicky napadla 56-ročného muža. Ten partii našincov prenajal motorový čln, na ktorom počas plavby vyvádzali, čo sa Chorvátovi nepozdávalo. Turistov upozornil a žiadal, aby čln vrátili, no oni ho namiesto toho začali mlátiť, píše chorvátsky portál index.hr.

Ani po príchode polície sa partia agresívnych turistov neupokojila, ba práve naopak. Do policajtov po ich príchode strčil 29-ročný Slovák, ktorý naďalej reagoval agresívne a do policajtov počas zadržania po celý čas kopal. Na policajnú stanicu následne hliadka predviedla aj jeho priateľov, ktorí medzičasom mužom zákona vulgárne nadávali.

Pri incidente sa ľahko zranil policajt, ale aj jeden z turistov, ktorý odmietol ponúkanú zdravotnú pomoc. Slovák vo veku 29 rokov sa podľa chorvátskych zákonov dopustil trestného činu nátlaku na úradnej osobe a policajti ho umiestnili do cely. Ostatných z partie obvinili z priestupku porušovania verejného poriadku a pokoja.

chorvátsko
Zdroj: visithvar.hr
Domov
Zdieľať
Diskusia