Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Radka Klučárová
16. júna 2023, 17:41
Čas čítania 0:36

WhatsApp prichádza s aktualizáciou, ktorá ušetrí množstvo času. Stačí pár klikov, nepotrebuješ ani druhé zariadenie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Nová aktualizácia používateľom sprístupní používanie viacerých účtov a umožní tak selekciu súkromnej a pracovnej komunikácie.

Aplikácia WhatsApp prichádza s aktualizáciou, na ktorú čakalo veľké množstvo používateľov. Vo vývoji je novinka, ktorá prinesie hneď niekoľko kľúčových zmien. Účet už nebude závislý od telefónneho čísla a používateľom umožní využívanie viacerých profilov v jednej aplikácii a na jednom zariadení, píše portál wabetainfo.com.

WhatsApp patrí pod spoločnosť Meta a pri jej vývoji sa inžinieri pravdepodobne inšpirovali sesterskými platformami Facebookom a Instagramom, ktoré funkciu zdvojených účtov umožňujú dlhodobo.

Využívanie aplikácie WhatsApp bolo doteraz o čosi komplikovanejšie. Na jednom zariadení bolo možné využívať iba jeden účet prepojený s telefónnym číslom. Aktualizácia používateľom sprístupní používanie viacerých účtov a umožní tak napríklad selekciu súkromnej a pracovnej komunikácie. 

Ďalšou novinkou je aj využívanie aplikácie prostredníctvom používateľského mena, ktoré bude v porovnaní s telefónnym číslom anonymnejšie a zabezpečí väčšiu ochranu súkromia. 

Chýbajúcu funkciu si používatelia doposiaľ nahrádzali využívaním dvoch smartfónov, poprípade možnosťou duálnych aplikácií. Na novej verzii sa zatiaľ pracuje, no prví používatelia by ju mohli otestovať už čoskoro. 

whatsapp
Zdroj: wabetainfo.com
Domov
Zdieľať
Diskusia