Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Martin Adam Pavlík
20. júna 2023, 16:40
Čas čítania 0:53

Uvidíme MMA zápas Attilu Végha s Patrikom Kinclom? Slovák dal jasné stanovisko

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené
Uvidíme MMA zápas Attilu Végha s Patrikom Kinclom? Slovák dal jasné stanovisko
Zdroj: Oktagon MMA

Obaja sa už stretli v boxerskom ringu. Zmerajú si sily aj v klietke?

Súčasný český šampión strednej váhy Oktagonu Patrik Kincl po výhre nad Karlosom Vémolom vyzval na MMA zápas slovenského MMA zápasníka, trénera a bývalého šampióna amerického Bellatoru Attilu Végha. Hoci sa vtedy Slovák k potenciálnej bitke vyjadril rozpačito s nejasným stanoviskom, pre CNN Prima NEWS už dal s odstupom času veci na pravú mieru.

Povedal, že odmieta výzvu Kincla a jediný zápas, ktorý ho zaujíma a prinúti ho vrátiť sa do klietky, je ten s českým „Terminátorom“, ktorého dokázal v roku 2019 v takzvanom zápase storočia knokautovať hneď v prvom kole. Végh si v minulosti zmeral sily aj s Kinclom, avšak iba pod pravidlami boxu vo Fight Night Challenge, pričom na body zvíťazil Slovák.


„Už vopred som vyhlásil, že ak budem mať MMA súboj, tak jedine s Karlosom. Toho sa držím. A tým, že nevyhľadávam žiadne výzvy, tak je mi Patrik k ničomu. Ale pre neho som, samozrejme, vzácny, pretože ísť s Attilom Véghom je, ako by chcel ísť niekto s Karlosom. Zápasník z toho totiž niečo získa. Ale z mojej strany – čo ja získam, keby som s ním vzal súboj?“ povedal Végh Ondřejovi Němcovi.

Podľa Slováka by bol pre Kincla oveľa vhodnejší súper Robert Bryczek, ktorý je na špici rebríčka strednej váhy Oktagonu a už viackrát si pýtal titulovú šancu. Najbližšie sa 28. júla stretne na pražskej Štvanici s Véghovým zverencom Samuelom „Pirátom“ Krištofičom.

Slovenský zápasník Attila Végh.
Slovenský zápasník Attila Végh. Zdroj: Oktagon MMA
Domov
Zdieľať
Diskusia