Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
12. júla 2023 o 6:45
Čas čítania 0:38

V Chorvátsku hrozí kolaps dopravy. Týmto úsekom sa oblúkom vyhni, aby sa ti cesta nepredÍžila o niekoľko hodín

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Dovolenkárom sa cesta do obľúbenej destinácie predÍži o niekoľko hodín.

Dovolenkári, ktorí sa chystajú na cestu do obľúbeného Chorvátska, by sa mali pripraviť na niekoľkohodinové čakanie v kolónach. Chorvátska agentúra HAK upozorňuje, že na viacerých úsekoch hlavnej trasy sa tvoria masívne kolóny, ktoré dosiahli dÍžku až štyri kilometre, informuje o tom portál 24Sata

Na Jadranskej magistrále DC8 medzi obcami Drašnica a Igrana sa často tvoria dlhé kolóny v súvislosti s nehodami, výnimkou nebol ani začiatok tohto týždňa. Situácia sa komplikuje aj na diaľnici A1 medzi mýtnym vstupom Lučko a križovatkou Karlovec smerom k moru. Vyhni sa aj obchvatu hlavného mesta Záhreb. Kolóny sú často hlásené na okruhu A3 od mýta Lučko zo smeru Buza. Na Jadranskej magistrále DC8 na úseku Trogir – Split – Omiš sa taktiež tvoria kolóny a vodiči si možno predÍžia cestu o niekoľko hodín.

Medzi ďalšie uzavreté úseky patrí cesta DC6 Glina – Dvor v obci Donji Žirovac, cesta DC26 v úseku Koritna – Dubrava, úsek DC2 v Koprivnici, Vukovar – Ilok medzi obcami Sotin a Opatovac a obchvat mesta Ilok.

Ilustračná fotgrafia.
Ilustračná fotgrafia. Zdroj: Unsplash.com/na voľné použitie
Domov
Zdieľať
Diskusia