Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
17. júla 2023, 20:05
Čas čítania 0:39

V známom tureckom letovisku masér sexuálne napadol českú turistku. Bránila sa, no on s obťažovaním neprestával

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Hotelový manažér sa bráni, že samotné wellness centrum nie je súčasťou hotela.

V štvorhviezdičkovom hoteli v tureckom meste Alanya zažila česká turistka sexuálne obťažovanie. V deň svojho odchodu sa rozhodla ísť na masáž, ktorú hotel ponúka. Masér však ženu sexuálne napadol a z ležadla ju nechcel pustiť, píše CNN Prima News.

„Masíroval ma okolo 15 až 20 minút. Vyzeralo to, že je všetko v poriadku. Potom mi začal masírovať nohy a po veľmi krátkom čase sa ma začal dotýkať v intímnych partiách, strčil mi prsty do vagíny,“ vypovedá napadnutá Češka. 

Napriek tomu, že sa turistka bránila, masér pristúpil aj k orálnemu sexu. Zľakol sa však, keď mu pohrozila, že zavolá políciu. Maséra už polícia zatkla a na súd čaká vo väzbe.

Hotel, v ktorom sa wellness centrum nachádza, sa bráni, že s tým nemá nič spoločné. „Nie je to náš hotel, je to spa, ktoré funguje samostatne. Prenajímame ho. Dva dni po incidente sme spa centrum zatvorili a všetkých vyhodili. Teraz je tam nový prevádzkovateľ,“ informuje manažér hotela. Napriek tomu ho česká cestovná kancelária stiahla zo svojej ponuky.

masáž
Zdroj: Unsplash/Toa Heftiba
Domov
Zdieľať
Diskusia