Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
1. augusta 2023 o 13:30
Čas čítania 0:34

Lacný obchod Pepco sa definitívne vyjadril, či zostáva na Slovensku. Skrachoval mu vlastník, ale firma stále zostáva zisková

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Akcie materskej firmy obchodu Pepco sa prepadli na nulu.

Spoločnosť Pepco vyhlásila, že krach jej materskej firmy nemá žiaden vplyv na jej obchodné aktivity. Napriek tomu, že sa akcie materskej firmy Steinhoff International prepadli na nulu, Pepcu sa na medzinárodnom trhu darí, píšu tvnoviny.sk.

„Skupina Pepco má informácie o oznámení spoločnosti Steinhoff International Holdings z 26. júla 2023 o jej vyradení z burzy. Aby sme sa vyhli pochybnostiam, radi by sme vás informovali, že to nebude mať vplyv na skupinu Pepco N.V. (Pepco), ktorá je už niekoľko rokov oddelená od spoločnosti Steinhoff,“ informovala spoločnosť. 

Spoločnosť Pepco je zisková

Spoločnosť Pepco je aj naďalej zisková a v nasledujúcom roku plánuje vo svete otvoriť až 550 nových predajní. Na Slovensku ich je aktuálne až 140. 

„Skupina Pepco, ktorá pôsobí v 20 krajinách Európy, má dobré vyhliadky na ďalší úspech, podporovaná ponukou vedúcej pozície na trhu pre klientov a silným peňažným tokom,“ dodala hovorkyňa spoločnosti. 

Ilustračná fotka.
Ilustračná fotka. Zdroj: Veronika Szűcs Rajničová
Domov
Zdieľať
Diskusia