Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
8. augusta 2023, 18:30
Čas čítania 0:29

Nemec v lotérii vyhral jackpot 117 miliónov eur. Celé roky podával rovnaké čísla, no teraz náhle zmenil stratégiu

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Nemec vyhlásil, že svoj život neplánuje drasticky meniť.

Muž z Nemecka vyhral minulý piatok jackpot vo výške 117 miliónov eur. Úctyhodnú výhru získal v lotérii spoločnosti Lotto24 vďaka číslam 3, 17, 19, 32, 38 a dvom eurovým číslam 6 a 7.

Podľa portálu Bild muž niekoľko rokov hrával lotériu s rovnakými číslami, no krátko pred výhrou zmenil stratégiu. Výherca sa o svojom úspechu dozvedel z médií, no aj napriek rozprávkovej sume podľa zverejnených vyjadrení nechce drasticky meniť svoj život. Pre portál uviedol, že si zatiaľ dopraje iba nové auto.

So svojím úspechom sa spočiatku zdôveril iba dvom najbližším kamarátom. Pre portál prehovoril, aby si uvedomil realitu. „Skutočnosť, že o tom hovoril s nimi aj s nami, mu pomáha, aby si svoju výhru uvedomil pomaly a bol menej nadšený,“ uvádza hovorkyňa lotérie. 

Ilustračná fotka.
Ilustračná fotka. Zdroj: Flickr/Tim Reckmann/na voľné použitie
Domov
Zdieľať
Diskusia