Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
TASR Florián Meričko
9. augusta 2023 o 18:30
Čas čítania 0:32

Starší autobus si môžeš kúpiť už za 800 €. Bratislavský dopravný podnik rozpredáva majetok, ponúka desiatky vozidiel

Kategória:
Ekonomika
Uložiť Uložené

Záujemcovia môžu svoje ponuky predkladať do pondelka 14. augusta.

Dopravný podnik Bratislava predáva vozidlá vyradené z premávky. Ide o 39 mestských autobusov rôznych dĺžok. Od minibusov až po kĺbové a údržbárske, ktoré v uliciach hlavného mesta počas uplynulých rokov nahradili modernejšie typy. Informoval o tom hovorca bratislavského mestského dopravcu Martin Chlebovec.

„Odpredaj je realizovaný formou verejnej obchodnej súťaže. Minimálna kúpna cena vozidiel je od 800 do 2 500 eur v závislosti od aktuálneho technického stavu,“ priblížil. Záujemcovia môžu svoje ponuky predkladať do pondelka (14. 8.).

V minulosti o takéto vozidlá prejavili záujem podľa DPB iní dopravcovia, nadšenci verejnej dopravy, zberatelia či dizajnéri.

Vyradené autobusy z bratislavskej mestskej hromadnej dopravy tak môžu slúžiť ďalej cestujúcim v iných mestách alebo štátoch alebo pre ne kupujúci nájdu využitie v podobe kaviarne či dizajnového prvku. Viac o ponuke sa môžeš dočítať na oficiálnej stránke dopravcu na tomto odkaze.

Dopravný podnik Bratislava sa pokúša zbaviť nevyužívaných a vyradených autobusov. Na predaj ponúka až 39 vozidiel.
Dopravný podnik Bratislava sa pokúša zbaviť nevyužívaných a vyradených autobusov. Na predaj ponúka až 39 vozidiel. Zdroj: Dopravný podnik Bratislava
Domov
Zdieľať
Diskusia