Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
10. augusta 2023 o 20:23
Čas čítania 0:39

Známa influencerka Lil Tay nie je mŕtva. Internetom sa šírili falošné správy o jej úmrtí, teraz ich musí vyvracať

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Kanadská polícia momentálne pátra po vinníkovi, ktorý 14-ročnej influencerke odcudzil účet.

Internetom sa v uplynulých hodinách šírili správy o úmrtí mladej kanadskej influencerky Lil Tay a jej brata. Informácie o jej smrti sa šírili prostredníctvom jej vlastného instagramového profilu, ktorý jej odcudzil neznámy páchateľ. Influencerka pre portál TMZ uviedla, že aj s bratom sú v poriadku a nič vážne sa jej nestalo. 

„Chcem dať jasne najavo, že ja a môj brat sme v bezpečí a nažive, som však úplne zničená a snažím sa čo i len nájsť tie správne slová. Bolo to traumatizujúcich 24 hodín. Včera ma celý deň bombardovali srdcervúcimi a plačlivými telefonátmi blízke osoby a ja som sa tento chaos pokúšala dať do poriadku,“ uviedla pre TMZ.

Vo vyjadrení zároveň uviedla, že neznáma osoba jej ukradla instagramový účet, ktorý následne využívala na šírenie dezinformácií a poplašných správ. Potvrdila však, že sa vďaka rýchlemu zásahu spoločnosti Meta rýchlo dostala na svoj účet, z ktorého odstránila falošný príspevok.

Páchateľa, ktorý profil ukradol, však nateraz polícia nedokázala identifikovať.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Lil Tay (@liltay)

Domov
Zdieľať
Diskusia