Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
14. augusta 2023 o 19:30
Čas čítania 0:31

FOTO: Českí turisti sú v Chorvátsku na smiech. Svoje terénne auto zaparkovali tak blízko mora, že pobúrili miestnych

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Vynaliezaví českí turisti svoje auto zaparkovali priamo pri mori.

Vo facebookovej skupine Prometne zgode i nezgode sa objavila fotografia českých turistov, ktorí pobavili tisícky Chorvátov. Môže za to ich netradičná forma stanovania pri pláži, ktorú väčšina tamojších obyvateľov doteraz ešte nevidela, informuje chorvátsky portál dnevnik.hr.

Na vytvorenie provizórneho stanu totiž českí turisti využili terénne auto, ktoré zaparkovali priamo na pláži v Grebaštici pri Šibeniku. Okrem toho poslúžilo auto ako tienidlo, keďže k nemu vynaliezaví turisti primontovali konštrukciu s plachtou.

„Predstavujeme tohtoročných víťazov. Toto sú českí turisti, pre ktorých parkovanie nie je v jurisdikcii dopravného úradu, ale kapitána prístavu,“ uvádzajú v príspevku na sociálnej sieti.

Napriek tomu sa však našli aj takí používatelia, ktorých konanie turistov pobúrilo a ich správanie na pláži odsúdili. „Zdá sa, že u nás je dovolené všetko, ak to nie je zákonom výslovne zakázané,“ poznamenal jeden z diskutujúcich.

Domov
Zdieľať
Diskusia