Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
14. augusta 2023 o 21:29
Čas čítania 0:49

Vo veku 21 rokov zomrel jeden z najväčších talentov NHL. Posledné dva roky bojoval so zákerným ochorením

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

O úmrtí informoval Amirov agent Dan Milstein.

Vo veku 21 rokov podľahol nádoru na mozgu jeden z najviac talentovaných hokejistov Rodion Amirov. Informoval o tom jeho agent Dan Milstein, ktorý na sociálnej sieti zverejnil oficiálne stanovisko, píšu tvnoviny.sk.

„S veľkým zármutkom vás musíme informovať o smrti Rodiona Amirova,“ uvádza v statuse s tým, že talentovaný hokejista prehral boj s nádorom po dvoch rokoch, odkedy mu ho diagnostikovali.

„Od chvíle, keď dostal túto správu, odmietal hovoriť negatívne, bol odhodlaný užívať si každý deň a čeliť mu s rovnakým pozitívnym prístupom, aký prejavoval počas svojej hokejovej kariéry. Navždy si budeme pamätať jeho odvahu, túžbu, vôľu, úsmev a všetky tie skvelé veci,“ priblížil Milstein.

Rodion Amirov patril v Toronte medzi najväčšie talenty. Mladého Rusa draftoval kanadský klub ešte v roku 2020 z 15. pozície. Množstvo odborníkov mu predpovedalo sľubnú kariéru v zámorí, no tú mu prekazil boj s nádorom. Jeho liečba sa skomplikovala vo februári 2022, keď mu lekári diagnostikovali mozgový tumor.

Domov
Zdieľať
Diskusia