Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
TASR
18. augusta 2023, 9:15
Čas čítania 0:28

Video z hrozivej nehody: lietadlo sa zrútilo priamo na ľudí na ulici

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Osem obetí pochádza priamo z lietadla.

Najmenej desať ľudí vo štvrtok zahynulo po zrútení sa ľahkého lietadla na ulicu v malajzijskom zväzovom štáte Selangor. TASR informuje na základe správy agentúry AFP.


„Pri nehode prišlo o život osem ľudí na palube lietadla a dvaja motoristi na ulici – jeden v aute a jeden na motorke,“ povedal šéf miestnej polície.

4. apríla 2023, 11:00 Čas čítania 3:32 3 desivé a bizarné letecké udalosti so šťastným koncom. Pilot, ktorý vypadol cez okno, či krádež v plaveckých okuliaroch 3 desivé a bizarné letecké udalosti so šťastným koncom. Pilot, ktorý vypadol cez okno, či krádež v plaveckých okuliaroch

Medzi pasažiermi lietadla bol podľa polície aj Johari Harun, člen parlamentu v centrálnom štáte Pahang. Malajzijský úrad civilného letectva vo vyhlásení uviedol, že na palube havarovaného lietadla bolo šesť pasažierov a dvaja členovia posádky, no nepotvrdil žiadne obete na životoch.


Lietadlo z ostrova Langkawi smerovalo na letisko ležiace západne od hlavného mesta Kuala Lumpur. V súvislosti s nehodou sa už začalo vyšetrovanie, ktoré vedie Úrad pre vyšetrovanie leteckých nehôd (AAIB).

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa A Fly Guy (@aflyguytravels)

Domov
Zdieľať
Diskusia