Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
31. augusta 2023 o 20:10
Čas čítania 0:32

Počasie na predĺžený víkend: Treba rátať so zrážkami, obyvatelia niektorých okresov si však užijú posledné slnko (+ mapa)

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Niektoré okresy si užijú dozvuky leta, iné čakajú upršané dni.

Počasie posledného prázdninového víkendu viacerých Slovákov nepoteší. V prvý septembrový deň sa obloha nad územím celej krajiny zatiahne a v severných častiach krajiny môžeme očakávať zrážky.

V sobotu sa však počasie v niektorých krajoch umúdri a užijeme si teplý letný deň, informuje Slovenský hydrometeorologický ústav na webe. 

Sviatočný piatok prinesie na celé Slovensko zamračené počasie s teplotami od 15 až 27 stupňov Celzia. V sobotu bude polooblačno až jasno. Východ Slovenska však čaká upršaný deň. Denná teplota sa bude pohybovať medzi 21 stupňami (na severe) a 28 stupňami Celzia (na juhu). 

Nad východným Slovenskom sa nevyčasí ani v nedeľu. Denná teplota síce neklesne pod 19 stupňov Celzia, no so zrážkami a s oblačnosťou treba rátať na väčšine nášho územia. Teplé letné dni si užijú iba obyvatelia na juhozápade, kde sa teplota vyšplhá až na 26 stupňov Celzia. 

mapa, počasie
Zdroj: SHMÚ.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia