Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
5. septembra 2023 o 16:07
Čas čítania 0:41

Polícia v Bratislave odkláňa dopravu z frekventovaného mosta, došlo tam k nehode. Vodiči sa musia pripraviť na veľké zdržanie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na moste došlo k nehode kamióna s motocyklom.

Na Prístavnom moste v Bratislave došlo dnes poobede k vážnej dopravnej nehode, pri ktorej sa zrazil kamión s motocyklom.

Na mimoriadne frekventovanom úseku sa vzápätí začala tvoriť kolóna, informovala Zelená vlna RTVS. Vodiči sa momentálne zdržia okolo 30 minút, pričom polícia odkláňa dopravu už pred Prístavným mostom a úsek priebežne uzatvára.

Na diaľnici D1 v smere do Petržalky je doprava stále obmedzená a na mieste sa tvoria kolóny. Z dôvodu dokumentovania nehody je pravý jazdný pruh neprejazdný, premávka je vedená cez ľavý jazdný pruh a dopravu riadi polícia, informovali policajti na Facebooku. 

„Výjazd z Bajkalskej ulice smerom na Prístavný most je aktuálne uzavretý na nevyhnutne potrebný čas. Križovatka so svetelnou signalizáciou na križovatke ulíc Košická – Landererova je riadená striedavo policajtmi Krajského dopravného inšpektorátu v Bratislave,“ spresnili policajti. 

Nehoda na Prístavnom moste.
Nehoda na Prístavnom moste. Zdroj: Refresher

Domov
Zdieľať
Diskusia