Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vincenc Novák
10. septembra 2023, 11:00
Čas čítania 0:44

Elon Musk prezradil, že má jedenáste dieťa. Jeho meno ťa opäť prekvapí

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené
Elon Musk prezradil, že má jedenáste dieťa. Jeho meno ťa opäť prekvapí

Miliardár sa o svojom potomkovi rozhovoril v novej biografii. Jeho existenciu doteraz držal v tajnosti.

Dieťa, ktoré dostalo meno Techno Mechanicus, porodila Muskovi jeho priateľka, kanadská umelkyňa vystupujúca pod menom Grimes. Šéf spoločnosti Tesla s ňou má dokopy troch potomkov. Už v roku 2020 prišiel na svet ich syn menom X Æ A-Xii a o rok neskôr sa prostredníctvom náhradnej matky narodila dcéra Exa Dark Sideræl Musk.

Musk a Grimes sa na verejnosti prvýkrát spoločne predstavili v roku 2018 na slávnostnom večere Met Gala. O tri roky neskôr partneri oznámili, že sa „napoly rozišli“.

Elon Musk má dokopy jedenásť detí s tromi ženami. V novembri roku 2021 prišli na svet dvojčatá, ktorých matkou je manažérka spoločnosti Neuralink Shivon Zilis. „(Musk) naozaj chce, aby múdri ľudia mali deti,“ napísala v novej knihe Zilis, ktorá svoje dieťa počala vďaka darcovstvu spermií.


Jednou z Muskových dcér je aj devätnásťročná Vivian Jenna Wilson, ktorá minulý rok so svojím otcom úplne prerušila komunikáciu po tom, čo úspešne prešla tranzíciou. Musk ju vo svojej biografii nazval komunistkou, ktorá si myslí, že každý boháč je zlý.

Domov
Zdieľať
Diskusia