Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Florián Meričko
12. septembra 2023 o 8:40
Čas čítania 0:59

VIDEO: Policajti v noci na Záhorí naháňali auto s poľskými ŠPZ. Padli aj výstrely

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na policajný zásah upozornil poslanec Sme rodina Peter Pčolinský.

Policajti v noci z pondelka 11. septembra na utorok 12. septembra zasahovali v obci Veľké Leváre v okrese Malacky. Obcou na Záhorí sa v nočných hodinách ozývala streľba, upozornil na to poslanec hnutia Sme rodina Peter Pčolinský na sociálnej sieti.

Hovorkyňa bratislavskej polície Jana Šimunková pre portál Topky potvrdila, že policajti museli pri zadržaní vodiča použiť strelné zbrane, išlo však o varovné výstrely.

Incident na kameru zachytil jeden z očitých svedkov. Video následne na profile prezdieľal Pčolinský. Ten v príspevku uviedol, že policajt naháňali dve vozidlá, ktoré od maďarských hraníc prevážali nelegálnych migrantov.

V aute našli 11 nelegálnych migrantov

Túto informáciu v utorok v ranných hodinách potvrdila aj polícia na sociálnej sieti s upresnením, že v incidente figurovali vozidlá značky Mercedes-Benz a Opel.

„Obe vozidlá boli prenasledované policajnými hliadkami. Jedno z vozidiel, a to Opel Zafira zišlo z diaľnice D2 na štátnu cestu I/2 smerom na Sekule. Pred obcou Veľké Leváre policajné hliadky vytvorili zo služobných vozidiel uzáveru a vodič prenasledovaného vozidla prudko strhol riadenie, v dôsledku čoho narazil s vozidlom do oplotenia,“ priblížili policajti.

26. júla 2024 o 16:23 Čas čítania 4:02 Baterkárni InoBat pomáha exminister Smeru Hudák, využil aj pozíciu v Európskej investičnej banke. Milióny mala od štátu aj Bödöra Baterkárni InoBat pomáha exminister Smeru Hudák, využil aj pozíciu v Európskej investičnej banke. Milióny mala od štátu aj Bödöra

Po náraze z vozidla vystúpilo niekoľko osôb, pričom jedna z nich začala utekať. Osobu sa policajtom napokon podarilo zadržať, predchádzali tomu však viaceré výzvy a varovné výstrely.

„V rámci úkonov na mieste bolo zistené, že vo vozidle sa nachádzalo 11 nelegálnych migrantov, medzi ktorými bola jedna žena a dve deti. Druhé prenasledované vozidlo bolo zastavené policajnými hliadkami na území Krajského riaditeľstva PZ v Trnave,“ dodali.

Zadržané osoby boli odovzdané cudzineckej polícii na ďalšie procesné úkony.

Domov
Zdieľať
Diskusia