Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
13. septembra 2023 o 19:25
Čas čítania 0:32

Pri tragickej nehode zomrel známy starosta obce Žehňa. Géňa sa chystal poviesť do volieb vlastnú politickú stranu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

O nešťastnej udalosti na východe Slovenska informovala polícia aj politická strana Princíp.

Starosta obce Žehňa Atila Géňa zomrel po tragickej nehode. Polícia Slovenskej republiky v utorok prostredníctvom facebookového statusu informovala o prevrátení kolesového nakladača, ktorý spôsobil starostovi ťažké zranenia. Starosta nakoniec zraneniam podľahol. Na nešťastnú udalosť dnes upozornil portál tvnoviny.sk.

Úmrtie Géňu potvrdila aj politická strana Princíp na svojom facebookovom profile. Strana si navyše vymenila profilovú fotku za portrét Géňu prekrytý čiernym pásom s jeho rokom narodenia a úmrtia.

„Včera popoludní došlo v Žehni k nešťastnej udalosti. Počas presunu kolesového nakladača došlo k jeho prevráteniu. V dôsledku toho utrpel vodič, 44-ročný muž, ťažké zranenia. Dychová skúška bola negatívna,“ informuje polícia v statuse.

Atila Géňa bol predsedom strany Princíp, ktorá sa plánuje uchádzať o hlasy voličov v septembrových predčasných voľbách. Ako starosta Žehne prednedávnom vzbudil záujem verejnosti, keď si dal poslancami schváliť mimoriadne vysoký mesačný plat na úrovni 4 500 eur. 

Domov
Zdieľať
Diskusia