Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
3. októbra 2023, 16:22
Čas čítania 0:26

Superlacný obchod Action otvorí novú predajňu na východnom Slovensku. V tomto meste sa obyvatelia môžu tešiť

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na východe Slovenska spoločnosť otvára ďalšiu prevádzku.

Diskontný reťazec Action sa na Slovensku stále rozrastá. Po otvorení prvej prevádzky v Bratislave začiatkom roka už pribudli predajne po celej krajine.

Tentoraz otvára svoju pobočku na východnom Slovensku. Na portáli Profesia.sk spoločnosť zverejnila inzerát, v ktorom hľadá zamestnancov do novej predajne v Prešove.

Do prevádzky v Prešove reťazec hľadá manažéra predajne na plný pracovný úväzok. Možnosť uchádzať sa o túto pozíciu majú absolventi stredných škôl s maturitou. Jedinou podmienkou na prijatie je ovládať slovenský jazyk na úrovni C2. Záujemcom firma ponúka plat od 1 250 eur mesačne.

Budúcich zamestnancov okrem štandardných odmien lákajú napríklad aj na zamestnaneckú zľavu na celý sortiment Actionu, občerstvenie na pracovisku, firemné akcie a rôzne kurzy a vzdelávanie.

Action, Trnava
Zdroj: Radka Klučárová
Domov
Zdieľať
Diskusia