Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
19. októbra 2023, 21:40
Čas čítania 0:26

AKTUÁLNE: Pred nákupným centrom v Trnave začal strieľať iba 17-ročný mladík. Konflikt so skupinou tínedžerov vraj vypukol náhle

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia už má mladíka vo svojich rukách.

Tínedžer vytiahol pred nákupným centrom City Arena v Trnave pištoľ a začal strieľať po skupinke mladých ľudí. K incidentu došlo vo štvrtok večer, keď 17-ročný mladík airsoftovou pištoľou zaútočil na skupinku 17-ročných chlapcov, okolo ktorých prechádzal na elektrickej kolobežke, informuje portál noviny.sk.

Na elektrickej kolobežke vraj okolo skupinky prešiel príliš rýchlo, čo sa chlapcom podľa TV Joj nepáčilo. Chlapec na kolobežke si preto údajne myslel, že ho chce skupinka napadnúť, a tak vytiahol airsoftovú zbraň a začal strieľať.

Konflikt netrval dlho, pretože strieľajúceho mladíka trojica tínedžerov rýchlo spacifikovala. Najskôr mu do tváre nastriekali slzný plyn, následne ho zbavili pištole a onedlho už skončil v rukách privolanej policajnej hliadky, informuje portál tvnoviny.sk.

trnava
Zdroj: Refresher/Terézia Kováčiková
Domov
Zdieľať
Diskusia