Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
24. októbra 2023, 15:11
Čas čítania 0:44

Šéfa KDH Majerského okradla partia tínedžerov, keď hral hokej s kamarátmi. Odniesli si predmety za tisíce eur

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Dvere šatne štadióna zlodeji vylomili a zobrali z nej predmety za takmer 6 000 eur. V tom čase bol predseda KDH Milan Majerský s partiou na ľade.

Na zimnom štadióne v Levoči okradli predsedu strany KDH Milana Majerského. Páchateľmi boli tínedžeri vo veku 19, 17 a 16 rokov. Ulakomili sa na viaceré cennosti, ktoré našli v šatni štadióna. O prípade informoval portál tvnoviny.sk. 

Pred pár týždňami si Majerský išiel zahrať hokej s partiou priateľov, pri tejto voľnočasovej aktivite však prišli o cennosti v celkovej hodnote až 5 790 eur. 

„To, čo sa nám stalo na zimnom štadióne v Levoči pred dvoma týždňami, sa ťažko prijíma. Vykradli nám šatňu počas toho, ako sme hrali hokej. Niektorým ukradli doklady, peniaze, platobné karty, vodičské preukazy, občianske preukazy, telefóny, hodinky a mnohé drahšie alebo hodnotnejšie veci,“ vymenoval Majerský. 

Mladíci sa na neuzamknutý štadión dostali bez väčších problémov. Uzamknuté dvere šatne museli však vylomiť. Popradskí vyšetrovatelia ich už obvinili zo zločinu krádeže spáchaného formou spolupáchateľstva.

„Obvinení sú momentálne stíhaní na slobode, ak sa im vina pred súdom preukáže, hrozí im trest odňatia slobody na 3 až 10 rokov,“ priblížili policajti. 

16. mája 2024, 15:00 Čas čítania 2:46 Kriminológ o atentáte na Fica: Prítomným seniorom sa nedá vyčítať to, ako reagovali. Boli v strese a pod tlakom Kriminológ o atentáte na Fica: Prítomným seniorom sa nedá vyčítať to, ako reagovali. Boli v strese a pod tlakom

Majerského partia svoje cennosti zakrátko dostala späť. „Dostali sme sa k týmto veciam takmer po 12 hodinách,“ povedal Majerský a verejnosti odporučil, aby si za každých okolností ľudia dávali pozor.

Majerský
Zdroj: Facebook/Milan Majerský
Domov
Zdieľať
Diskusia