Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
31. októbra 2023, 19:05
Čas čítania 0:51

Zverejnili nahrávku, ktorá zachytáva, čo sa dialo v dome Matthewa Perryho krátko po príchode záchranných zložiek

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Polícia zverejnila nahrávku zo zásahu záchranárov v dome zosnulého herca Matthewa Perryho. Niekoľkosekundová nahrávka približuje, čo sa dialo krátko po príchode záchranných zložiek do jeho domu.

Polícia zverejnila nahrávku zo zásahu záchranárov v dome zosnulého herca Matthewa Perryho. Niekoľkosekundová nahrávka približuje, čo sa dialo krátko po príchode záchranných zložiek do jeho domu. Na nahrávke počuť, ako jedna zo zasahujúcich osôb hovorí o záchrane topiaceho sa, informuje Daily Mail.

„Záchranár 23. Záchranár 23. EMS 9 vo vysielačke. Zásah u topiaceho sa,“ znie z nahrávky. Polícia prijala tiesňový hovor o 16.07 h miestneho času. Do domu v Pacific Palisades v Los Angeles prišli o 16.10 h. 

Americký herec Matthew Perry bol širokej verejnosti známy predovšetkým ako Chandler Bing zo seriálu Priatelia. Zomrel 28. októbra vo veku 54 rokov. Podľa dostupných informácií ho v jeho dome vo vírivke bez známok života našiel jeho asistent a privolal pomoc. 

5. mája 2024, 12:00 Čas čítania 4:14 Oktagon 57 plný hviezd a veľkolepých bitiek: šokujúce zvraty aj pekelné bitky Oktagon 57 plný hviezd a veľkolepých bitiek: šokujúce zvraty aj pekelné bitky

Podľa predbežných informácií bolo príčinou hercovho úmrtia utopenie. Viaceré informácie hovoria aj o tom, že si bol Perry ešte v deň smrti zašportovať. Po dvojhodinovej hre pickleballu sa vrátil domov a poslal svojho asistenta niečo vybaviť. Presná príčina utopenia zatiaľ nie je známa.

Matthew Perry
Zdroj: Youtube/ABC News
Domov
Zdieľať
Diskusia