Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Samuel Valent
3. novembra 2023, 16:30
Čas čítania 0:50

VIDEO: Smršť Ciarán zasiahla matku s 3-mesačnou dcérou priamo v dome. Kamera zaznamenala ich adrenalínový útek

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Vietor fúkal obrovskou rýchlosťou.

Jessica O’Reilly a jej 3-mesačná dcéra z francúzskeho Saint Helier zažili hrozivú situáciu. Búrka Ciarán im v noci počas spánku rozbila okno v spálni. Mladá matka okamžite vyskočila z postele a s dcérou v náručí bežala do bezpečia, informuje portál ITV.

O’Reilly sa uprostred noci najprv zobudila na silné nárazy vetra, ktoré jej nedali spať. Už krátko pred incidentom mala pocit, že niečo nie je v poriadku. „Všetko sklo sa zrazu rozletelo po izbe, bolo to veľmi hlasné. Okamžite som chytila dcéru a bežala som dole,“ opísala priebeh incidentu mladá matka. Priložený záznam z baby monitora zachytil celú dramatickú situáciu.

Jessice sa podarilo spolu s dcérou včas utiecť a dostať sa do bezpečia. Vietor, ktorý im rozbil okno, mal rýchlosť až 160 km/h. „Mala som šťastie, že som ju v tom momente chytila, pretože v jej postieľke, na posteli, na podlahe, všade bolo veľké množstvo skla. Máme šťastie, že sme nažive,“ dodala vystrašená matka. Ako informuje portál France24, ničivá búrka Ciarán zabila v Európe už 12 ľudí a spôsobila desiatky zranení.

Domov
Zdieľať
Diskusia