Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
8. novembra 2023, 14:28
Čas čítania 0:33

Minerálka, ktorú vyrába Coca-Cola, obsahovala kyselinu. V Chorvátsku sa otrávil muž, prípad už rieši polícia

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Spoločnosť Coca-Cola otravu minerálkou priznala.

Zákazník vypil v chorvátskej reštaurácii v meste Rijeka minerálku od spoločnosti Coca-Cola a otrávil sa. Hygienici z nej odobrali vzorky a zistili, že balená voda obsahuje kyselinu, ktorá otravu zapríčinila, píše český portál TN Nova.cz, odkazujúci na chorvátsky portál Danas.

Otráveného zákazníka museli odviezť do nemocnice, kde je aktuálne v stabilizovanom stave. Spoločnosť Coca-Cola už otravu priznala a odkázala, že dúfa v čo najskoršie vyliečenie pacienta.

„Sme si vedomí ojedinelého prípadu súvisiaceho s jednou sklenenou fľašou Römerquelle Emotion, čučoriedka, granátové jablko, 330 ml. Vyjadrujeme svoje hlboké znepokojenie a dúfame v rýchle a úplné uzdravenie dotknutej osoby. Sme plne otvorení spolupráci so všetkými príslušnými orgánmi,“ dodal chorvátsky zástupca spoločnosti Coca-Cola.

Balená minerálka Römerquelle Emotion s príchuťou čučoriedky a granátového jablka sa plní v Rakúsku. Chorvátske ministerstvo zdravotníctva informovalo, že vodu schválili rakúske príslušné orgány. Prípadom sa zaoberá polícia aj štátna inšpekcia.

minerálne vody
Zdroj: TASR/František Iván
Domov
Zdieľať
Diskusia